ApartmentInstantBooking.com - Video je King. Pridobite profesionalno izdelan video za uporabo na vaši spletni strani ali v družabnih medijih. Povečajte izpostavljenost dramatično, če je videoposnetek prilagojen hostli in hoteli

Nobenega dvoma ni, da je trženje videa ključnega pomena za vaš hostel ali hotel. Ampak zakaj? Videoposnetki lahko povečajo rezervacije na vaši spletni strani in rezervirajo spletna mesta za 80%. Prav tako povečuje vključenost kupcev, kar pomeni do 50% hitrejšo rast prihodkov. Družabni videoposnetek ustvari več kot 1200% več kot besedilo in slike skupaj.

Ugodni videoposnetki za trženje hostelov

S statistiko, kot je ta, ne morete prezreti videoposnetka za svoje podjetje.

Danes dobite promocijski video za vaš hostel ali hotel. Instant World Booking zdaj ponuja to edinstveno in cenovno ugodno storitev. Dobite videoposnetek, izdelan po meri, s sodobnimi oblikovalskimi funkcijami, ki ga lahko uporabite za lastna tržna prizadevanja. Predstavite svoje najboljše storitve in ugodnosti za potencialne stranke. Uporabite ga na vaši spletni strani, družabnih medijih ali kjerkoli želite promovirati svojo nastanitev. Brez trženjskega videa ne morete učinkovito tekmovati na današnjih družabnih medijih ali ustrezno doseči izjemno pomembne populacije tisočletnih strank. Oglejte si naše predstavitve spodaj. Presenečeni boste, kako cenovno bo vaš osebni videoposnetek cenovno ugoden. Pokličite nas.

Začnite uporabljati svoj videoposnetek?
Kontaktiraj nas

  • Vključitev videoposnetka na ciljno stran lahko poveča stopnjo konverzij za 80%
  • Podjetja, ki uporabljajo video, uživajo 41% več spletnega prometa od iskanja kot neuporabniki
  • Facebook sam ustvarja vsak dan 8 milijard pogledov videoposnetkov.
  • Objave videoposnetkov na Facebooku imajo 135% večji organski doseg kot objave v fotografijah
  • Po ogledu videoposnetka je večja verjetnost, da bo 64% uporabnikov kupilo na spletu
  • Gledalci obdržijo 95% sporočila, ki ga gledajo v videu, v primerjavi z 10% pri branju
  • Video v e-pošti povzroči 200-300% povečanje razmerja med prikazi in kliki

Vir: Forbes.com

Danes dobite promocijski video za vaš hostel ali hotel

Izberete temo za vaš video, za najboljšo predstavitev vaše edinstvene namestitve, udobja in lokacije. Vaš videoposnetek je običajno lahko traja od 2 do 5 minut (Nasvet: največ posnetkov traja približno 2 minuti). Končni videoposnetek je vključen na straneh vašega profila za nepremičnine v naši široki mreži spletnih mest za potovanja. Za večino lastnosti to pomeni več kot 300 posameznih spletnih strani z vašo vsebino videoposnetka in profila, kar je pomembno. Prav tako je trajno prikazan v našem kanalu YouTube. Vaš videoposnetek bomo tudi promovirali na vseh naših družabnih kanalih. Na koncu prejmete tudi kopijo videoposnetka za svojo zasebno in komercialno uporabo.

Oglejte si naše predstavitve tržnih video posnetkov

Včasih je slika vredna tisoč besed. Vsak demo predstavlja vzorčni promocijski video. Te predstavitve ponazarjajo moč videoposnetka po meri, izdelanega samo za vaš hostel ali hotel.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Videoposnetki Airbnb in Boutique

To so vzorčni promocijski videoposnetki za nastanitev, apartmaje in boutique-style.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Videoposnetki v slogu hostla

To so vzorčni promocijski videoposnetki za hostle in nastanitev v hostelskem slogu.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube kanal

Če želite več predstavitev in videoposnetkov, preberite naš kanal v YouTubu.

Začnite uporabljati svoj videoposnetek?
Kontaktiraj nas

Storitev trženja socialnih medijev za hostle, apartmaje in butične hotele je odlično dopolnilo naši storitvi za video produkcijo. Več o naših drugih storitvah.

Več storitev