$95 po noći
$95 po noći
Hotel Majestic, Mexico City, Mexico

Hotel Majestic

Mexico City, Mexico - Madero 73, Col. Centro

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

Naša lokacija je u Zocalo, Mexico City je glavni gradski trg, gdje se isto tako nađi prema Nacionalnoj palača, katedrale i Metroplitan Gradskoj vijećnici zgrade. Dva bloka udaljen od aztecs grand ruševine hrama & muzeju.

Sobe uključujući 85 apartmana, pet kutu što svibanj imati jednu ili dvije spavaće sobe plus dnevni boravak. Oni su sve dekor sa 30A's style furniture kao hotel otvoren je 1937 i da su eqquipped s jednim ili dva kralja dva kreveta, kabel, daljinski TV kontrola, AM - FM radio, budilica, mini bar i privatna kupaonica s kadom i tušem. Soba na četvrtom katu su za nepušače. Eksterijer sobe svibanj biti okrenut prema Zocalo ili Madero ulicu, interijer sobe su okrenuta atrija. Postoji obilje povezivanju sobe.

The Terraza Restoran se nalazi na krovu-top, ona otvara od 7:00 do ponoći. Ima unutar i izvan sjedi području s prekrasnim pogledom na trg Zocalo. Možete uživati u meksički i međunarodne kuhinje uz živu zabava svakodnevnom ručak tijekom vremena. Doručak buffet poslužujemo svakog jutra od 7:00 do 11:30 i subotom i nedjeljom je ukusna meksički buffet svečani ručak uz živu Mariachi glazba 1:00 - 5:00 pm

  • Hotel Majestic, Mexico City, Mexico, Mexico hostela i hotela
  • Hotel Majestic, Mexico City, Mexico, Najbolje hostene destinacije širom svijeta u Mexico City
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $95


Politika
Detalji o cijeni

$95 - 220 po noći

Mjesto - Hotel

Madero 73, Col. Centro
Mexico City
Mexico D.F. (The Federal District)
Mexico  06000

Širina: 19.43313, Dužina: -99.13456