$55 po noći
$55 po noći
Hotel Laguna Bacalar, Bacalar, Mexico

Hotel Laguna Bacalar

Bacalar, Mexico - 35 Km N Of Chetumal Just Off Rt. 307, Bacalar, Quintana Roo
4.0   

Pročitajte 1 recenziju

 • Prekrasne mogućnosti hrane
 • Vrlo siguran i siguran
 • Osobito čisto
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Nice Hotel, but different concept (No TV and AC in the room but clean). ... Good Hotel if you have a car, no AC in the rooms but have a fan, no TV in the room but have one TV with SKY...
The lake is beautifull and in the down Town have a water sports

Opis - Hotel

Hotel Laguna nalazi direktno na kristalno čistim vodama Laguna Bacalar, Quintana Roo, Meksiko. Samo 30 minuta sjeverno od Chetumal, 75 minuta od Mahajual, 2 sata i južno od Tulum, Hotel Laguna je oaza usred gostoprimstvo mirnom, prirodne ljepote Bacalar.

 

Bilo da letite u Chetumal i uzeti taksi, rent a car, ili se autobus, koji ćete naći hotel predstavlja idealno mjesto za opuštanje i središnja točka za istra Yucatan. Samo nekoliko minuta od Fort San Felipe u Bacalar, Hotel Laguna nudi gostima sobe, privatni Cabanas i apartmana, uključujući sve dnevne usluge i svaka djevojka sa spektakularnim pogledom pogledom Laguna Bacalar. Chetumal muzejima i lokalnim Mayan ruševina su samo nekoliko minuta.

Gladan? Isprobajte Hotel je odličan restoranu "Las Conchas." Traľite cool piti ili mjesto za sjediti u hladu? Sjedni u hotelu bar "La Bola Quadrada" tik uz bazen i naručite što želite.

 

Ištanje da biste dobili okolo? Neka nam pomoći da istražite laguna brodom, u blizini gradova i mjesta taksijem ili mnoštva arheoloških nalazišta u blizini taksijem ili najam automobila.

Da li ste trošenje jedne noći putujući Bacalar ili borave za nekoliko tjedana, u Hotelu Laguna nudi udoban , prekrasne sobe, vrt, igrališta i najbolji poglede Laguna Bacalar biti pronađena. Posjetite nas i vidjet ćete ono što mislimo.

Hotel Laguna - nudeći izvanredan meksičke gostoljubivosti i prekrasan pogled - je veliko mjesto za obiteljski proslava ili poslovnih događaja. The hotel, restoran, recepcija područjima, i pogled su super, za kupanje i odmaranje su velika, a hrana i usluga ne može se tuku.

 • Hotel Laguna Bacalar, Bacalar, Mexico, Mexico hostela i hotela
 • Hotel Laguna Bacalar, Bacalar, Mexico, Izvrsne turističke destinacije u Bacalar
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hotel
 • Hotel sobe / jedinice: 32
 • Godina izgradnje: 1980
 • Renovirana: 2005
 • Javna klasifikacija: 3
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $55

Apartman Cottage Doble Standard

Hotel sadržaji

24-en prednji desk Bar / salon Iznajmljivanje bicikala Čamci Breakfast available Iznajmljivanje automobila Tečajna lista Gardens Gift Shop Praona / sobar usluga posteljina uključeni obrok planova Sastanak objekti višejezični osoblje Ne policijski sat otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Dozvoljeni kućni ljubimci bazen (vanjski) Vjerske željenih planovi / rates Restoran na site Room service sef-front desk Taxi služba Tour pomoć napon pretvarača available

Sadržaji u sobama

Hotel Laguna nudi noćenje gostima sobe, privatni Cabanas, te apartmana. Svi gosti imaju pristup jezero kupanje i bazen, vrtove i tereni, Boravak i sjedenje područjima, te aperitiv bar i restoran.

Sobe i privatni Cabanas su prostrani s pogledom jezero i uključuju dvije queen size kreveta i privatni vrt sa stolom i stolicama prekrasan Laguna Bacalar. Privatni Cabanas su odvojene od hotela i privatnog ulaz i dvorište. Neki smjestiti do četiri osobe, neki imaju a / c, a sve su privatne kupku i dnevne sluškinju uslugu.

Klimatizacija Wake-up pozivi


Susjedstvo

Hotel Laguna je oaza usred gostoprimstvo mirnom, prirodne ljepote Bacalar Lagune

Točke interesa
 • Laguna bacalar
 • Blue Cenote
 • Casino
 • Belize

Hrana i piće
Jesti u kući
La Laguna
Smetnje u Hotelu Laguna nije mogao biti lakši i ljepši. Hotel raspolaže sa blagovaonom vani na stolovima oko vrt i bazen, prekrasan pogled na zatvorenim bazenom, vrtovima i lagune, ili u klimatiziranu blagovaonica sa pogledom panaromic
La Bola Quadrada
Ponude hladnih mekih pića, odličan miješana pića , plus izbor vina i piva. Sjedi baru uživajući u vidik od Laguna Bacalar; lounge at poolside s cool koktel, ili uživati u izboru pića iz svog balkona prekrasan hotel tereni

Politika
Detalji o cijeni

$55 po noći

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

10% za 7 dana prije chek u 100% platiti 72 sata prije chek u

Mjesto - Hotel

35 Km N Of Chetumal Just Off Rt. 307, Bacalar, Quintana Roo
Bacalar
Quintana Roo (Estado de Quintana Roo)
Mexico  77342

Kako doći tamo

Posjetite Hotel Laguna sa Chetumal ili južno od Bacalar: glava na sjeveru Ruta kroz Huay # 307 pix i Xul ha. Vidjet ćete izlaznu i autobusne stanice za Cenote Azul oko 12 km sjeverno od Xul ha. Vi svibanj ili 1) skrenite desno i roditi ovdje desno uz Costera za gotovo 2, 5 km dok ne vidite hotelsko parkiralište na desnoj ili, 2) i dalje na sjever # 307 tek 1, 5 km i skrenite desno u hotelu znak, onda ravno glavu i nose pravo na ulazak u hotel.

 

Posjetite Hotel Laguna sa sjevera od Bacalar: glava na jugu Ruta # 307 sve dok ne prođe kroz Bacalar i onu brzinu bumps. Nastavite s juga na # 307 i pripremiti za skretanje ulijevo na 2 km u Cenote Azul izlaz. Skrenitelijevo (preko northboard prometa) na Cenote Azul exit, a zatim desno i nastavite nositi uz Costera za gotovo 2, 5 km dok ne vidite hotelsko parkiralište na vašoj desnoj strani.

Autobusom do Bacalar

Najbliža zračna luka: Cancun 350klm