Grandio Party Hostel

Grandio Party Hostel

Budapest, Hungary - Nagy Diofa 8
HUF 2,600 per nacht
HUF 2,600 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Van Keleti International Train Station<br><br>te voet, verlaat het station en loop Rákóczi út tot je komt bij Big Walnut Street a

U kunt slapen als je dood bent dus verwacht niet dat alle hier te komen.

Op Grandio geloven we in smashing door de beperkingen van acceptabel gedrag. Dus vergeet alle regels die je normale leven met zich meedraagt, en schuur je meer redelijke zelfstandige. U kunt handelen op uw dringt hier, kun je dansen als kijken naar niemand en glimlach alsof je het meent. U kunt genieten van de roekeloze chaos om 5 uur als je ontdoen van alle BS en beginnen te verbinden met echte mensen op een intiem niveau in een van de meest innemende plaatsen in de wereld.

Ok, als je overleefd dat Punch naar de darmen en zijn avontuurlijk genoeg om het lezen van het bewegen op te laten.

Wij zijn de enige partij hostel in Boedapest, en we handelen het leuk vinden, dus we hebben gezet van de meest rauwe, eclectische en unieke mix van een bloedbad en cultuur in een 150 jaar oude monumentale en groeide een jungle voor de deur .

Want wij zijn de enige partij hostel in de stad en de verschillende door de natuur hadden we te animeren de normale recept voor hostel verwachtingen, en doen sommige dingen die de andere jongens niet kon doen of niet bereid waren om.

Dat betekent ...

Kunst is voor ons heel belangrijk, dus brachten we in de beste van de stad straatartiesten om je wow in onze zondig themakamers. Dus wees niet verbaasd als je een Nintendo-achtige Mike Tyson grijnzend boven je bed of cabaret geïnspireerd benen uitgestrekte langs de muur nodigen u uit op wellustige worden. En als Graffiti is meer je scène genieten van het lopen de trap op naar het hostel, zijn de muren versierd met tags van de eerste graffiti Boedapest kunstenaars, waarvan de winkel is een paar straten verderop. En wees niet verlegen, wij graag willen horen over de gasten 'artistieke talenten, en we hebben veel blinde muren die kunnen dienen als het doek voor uw volgende meesterwerk.

10 meter van je kamer is een van de meest geprezen bars van het seizoen te zijn opgenomen in reisartikelen, tijdschriften en internationale blogs. En als de nabijheid en de populariteit van de bar niet genoeg was, werkten we speciale aanbiedingen te drinken voor de gasten om je zakken vol en je dorst gelest.

Als 's avonds laat' hot spots 'en ondergrondse cult klassieker ruïne bars is op uw agenda, onze goed reisde medewerkers van diverse maniakken, muzikanten en professionele drinkers zullen elke avond om u uit voor karaoke-avonden, exclusieve dress-up backpacker partijen te wachten, kroegentochten en een scala aan andere drank gevulde opties. Een rave op de Turkse badhuizen of live muziek op een Oekraïense sleepboot zijn nooit meer dan een verzoek verwijderd.

De meeste nachten seem too kort, dus om 3 uur toen de stad zegt stilte en elke andere hostel is haar gasten instoppen in bed, zeggen we naar onze kamer 's avonds laat om op te hangen in de hangmat en ga je diepe gesprekken, spelen spelletjes drinken of zegel van de deal op onze op maat gemaakte theatrale stadium bed geschonken door de Nationale Opera (gebruik je fantasie om het doel ervan). Nemen in een paar gitaren en jam til 's ochtends, en als je je voelt uitgedroogd, zal de enige bekende bier automaat in Hongarije op u te wachten in de volgende kamer volledig geladen en ijskoud.

Als u een vriendelijke gamer of een koelbloedige concurrent te nemen over een spelletje tafelvoetbal of Ping Pong in onze game room. Maar krijg je de praktijk in voor onze zondag "Bier Olympische Spelen" en "Beat the Challenge Personeel", met inbegrip van de wereld-beruchte "10 Tequila Challenge".

Natuurlijk hebben we niet beknibbelen op de kleine dingen, zijn zo gratis thee en koffie, schone lakens en wifi alles inbegrepen.

Dus daar is het, gewoon als dag en gemakkelijk als zondagochtend. Dus kom ons vinden in de jungle, we degenen met de lange koude dranken, grijnzende omdat we weten iets wat niemand anders dat doet, en met alle plezier.

De ruimte
  • Eigendom type: Van Keleti International Train Station

    te voet, verlaat het station en loop Rákóczi út tot je komt bij Big Walnut Street a
  • Gerenoveerd: 2010
Van keleti international train station<br><br>te voet, verlaat het station en loop rákóczi út tot je komt bij big walnut street a accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: HUF 2,600 (Hungarian Forint)

Mixed Dorm

Van keleti international train station<br><br>te voet, verlaat het station en loop rákóczi út tot je komt bij big walnut street a voorzieningen

Leeftijd beperkingen Bar / lounge ontbijt (toeslag) Kinderen niet toegestaan Gay friendly Groep diensten Linen included WIFI (gratis) Huisdieren niet toegestaan

Voorzieningen op de kamer

Koffie / thee faciliteiten elektronische sleutel Ensuite Lockers Niet-roken kamers Koelkast Douches zonder bad WIFI


Eten en drinken
Eten in huis
Hoppa
Volledige hongaars restaurant met wekelijks wisselende menu
Grill
Bar grill verkopen hamburgers en ontbijt
Uit eten
El Rapido
Goede verse mexicaanse
Kleine Gloeiende sintels
Uitstekende Thaise wok en soep

Beleid
Prijs details

HUF 2,600 - 3,000 per nacht (Hungarian Forint)

Plaats - Van Keleti International Train Station<br><br>te voet, verlaat het station en loop Rákóczi út tot je komt bij Big Walnut Street a

Nagy Diofa 8
Budapest
Budapest főváros
Hungary  1075

Breedtegraad: 47.49691, Lengtegraad: 19.06538

Hoe daar te komen

Van Keleti International Train Station

te voet, verlaat het station en loop Rákóczi út tot je komt bij Big Walnut Street aan uw rechterhand. Sla rechtsaf en rechtdoor. Grandio is iets meer dan het eerste blok aan de linkerkant. wij zijn de bruine poort aan de linker kant met 'grandio' het teken, het is geen. 8.

Met de bus (gemakkelijkste) Verkrijg de no. 5, of geen. 7 of de no. 173 voor 3 haltes, uitstappen bij halte Urania. Vanaf daar slaat u rechtsaf en dan vervolgens linksaf Nagy diofa utca, wij zijn de bruine poort aan de linker kant met het teken 'grandio', is het niet. 8. Je moet een kaartje kopen en te valideren is voor 320 hufs of je vast komt te zitten en de boete is 6000 hufs!

Van Nepliget International busstation

Koop een metrokaartje (320 hufs) en valideren. Ga op de metro naar het noorden richting Ujpest Kospont. Wijzigen lijnen op Deak Ferenc Ter op de rode metrolijn en verlaten na een stop, Astoria. Wanneer u naar boven komen en hebben het escaltors rechts, neemt u de afslag Rákóczi. Loop deze straat en ga linksaf bij High Street, Walnut. Grandio is aan de linker kant iets meer dan het eerste blok, geen. 8.

Van Ferihegy Airport 1 of 2
Verkrijg de shuttlebus 200E (320 hufs ticket) naar Quarry Kispest. Vanaf hier ga met de metro naar het noorden richting Ujpest Kospont. Wijzigen lijnen op Deak Ferenc Ter op de rode metrolijn en verlaten na een stop, Astoria. Wanneer u naar boven komen en hebben het escaltors rechts, neemt u de afslag Rákóczi. Loop deze straat en ga linksaf bij High Street, Walnut. Grandio is aan de linker kant iets meer dan het eerste blok, geen. 8.