$110 po noći
$110 po noći
Hacienda Del Desierto, Tucson, Arizona

Hacienda Del Desierto

Tucson, Arizona - 11770 E Rambling Trail

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

Uživajte u romantičnoj okus od starog španjolskog hacienda in Arizona's hacienda del Desierto smještena na osami šesnaest rali samo nekoliko minuta iz restorana i shopping, ali je svijet daleko od pritisci svakodnevice.

  • Hacienda Del Desierto, Tucson, Arizona, Arizona hostela i hotela
  • Hacienda Del Desierto, Tucson, Arizona, Brza online rezervacija u Tucson
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
  • Godina izgradnje: 1970
  • Renovirana: 1998
  • Javna klasifikacija: 3
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: $110


Sadržaji u sobama

The Casita je zasebna Adobe skrivanje sa vlastitim parkingom, prednjim i stražnjim porches i prostrano dvorište s vlastitim natrag spa, salon namještaja i BBQ. Dnevni boravak i kuhinja područja imaju poseban saguaro rebrasti strop, Saltillo pločica kata, te veliki starinski, nagizdan drva spaljivanja peći za pot bellied cool vremenskim užitak. Punu kadu sportovi lijepu vitraž prozoru. Master bedroom ima jedinstveno konstruiranim meksički stil daska kod uzglavlja sa kraljem dimenzioniran krevetu. Druga spavaća soba ima krevet kotači jedinice s dva kreveta. The Casita ima Stari svijet Španjolski osjetiti na dekor, ali je lagana i vesela u ton je šarmantan spoj starog i modernog svijeta.

The dvosobna Suite vrt s privatnim punu kadu izgleda da je romantično dvorište sa cvijećem oko stare meksičke fontana. Udobne stolice, čekaonice, kola i tablica pozivamo opuštanje. Vodeni zvukovi iz fontana uspavati vas da spavaju noću u vašem kraljica dimenzioniran krevetu. U dnevnoj sobi nalazi se antička nagizdan plinski štednjak gorenje grijanja, dupli kauč spavaš, a kuhinja s hladnjakom, mikrovalnom, i dva-burner cooktop.


Politika
Detalji o cijeni

$110 - 225 po noći

20,00 po osobi iznad 2 pomoćni

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Mjesto - Noćenje i doručak

11770 E Rambling Trail
Tucson
Arizona    85747

Širina: 32.15608, Dužina: -110.74071

Kako doći tamo

Uzmi Valencia Road exit off I-10 (izlaz 267) i skrenite lijevo na crveno signalno svjetlo. Idi 7, 7 milja i skrenite lijevo na Houghton Road. Skrenite lijevo i putuju do 4 milje Escalante. Skrenite desno prema izlazu Escalante i odite 2 milje do Stare Španjolski staza. Skrenite desno i idite do 1, 3 milje Camino del Desierto. Skrenite desno i tražiti ružičasta ovalni znak na lijevoj strani da se čita "hacienda del Desierto". Skrenite lijevo, gdje ćete vidjeti mort zida i sigurnosnih vrata. Prođite kroz sigurnosnih vrata i pratite putokaze prema velikoj kući sa palmama ispred.