Apartment Instant Booking.com
Käyttäjätunnus / Sähköpostiosoite

Salasana
Unohtuiko salasana?
Etkö ole jäsen?  Rekisteröidy tästä
Hostellit?  Luo ilmainen tili
Yhteistyöohjelmat Linkki Apartment Instant Booking maksupalveluja varaus moottori
 

Työskentele kanssamme

    Hostellit ja BackpackersHostellit ja Backpackers YhteistyöohjelmatYhteistyöohjelmat Varaus moottoriVaraus moottori Kanavan hallintaKanavan hallinta Linkki Uslinkki Apartment Instant Booking Hostel ketjutHostel ketjut MatkatoimistotMatkatoimistot
 
Kotisivu

Työskentele kanssamme

Lisää Hostel

Varausjärjestelmä

Kanavapäällikkö

Kumppanuusohjelma

Linkki Us

Hostellit ja BackpackersHostellit ja Backpackers

Hostellit ja Backpackers - Työskentele kanssamme

Feature oman omaisuuden ApartmentInstantBooking.com. Se ei maksa mitään! Lisää hostellissa maailmanlaajuista markkinointi verkossa, ja näet online altistuminen kasvaa kuin koskaan ennen.

Lisää hostel

Riippumatta siitä, miten voit mitata kannattavuutta, Instant World Booking voi lisätä sijoitetun pääoman tuotto (ROI). Toimi näin: Vain Instant World Booking maksut alhainen 8% provision online-varaukset. Olet luultavasti jo tietävät, että lähes kaikki muut online-palvelut maksu vaihtelee 10% -30%. Joten, vaikka käytät useita varauspalvelut, teidän voittomarginaali kasvaa jokaista varausta saamasi ApartmentInstantBooking.com.

Oikein toteutettu online-markkinoinnin strategiaa voidaan lisätä hostellin voittomarginaali peräti 20% tai enemmän vuodessa. Apartment Instant Booking tarjoaa välineet, joiden avulla voit saavuttaa nämä tavoitteet. Tässä Siksi olemme parempia auttaa sinua kasvattamaan voittojaan:

1.Alhaisin kustannuksin - Stop overpaying online-varaukset. Instant World Booking palkkiot alkavat vain 8%. Ei jäsenmaksuja.
2.Suurin altistuminen ja liikenne - Ilmainen luettelo sisältää samanaikaisesti mainostaminen monet kohdistettuja verkkoportaalit (yli 100 yhteensä). Tämän lisäksi meidän laajan osakkuusyhtiöitä.
3.15 + Käännetty sivuja Hostel - Vain Instant World Booking saat 15 tai useampia erillisiä sivuja vain oman omaisuuden. Olet onnekas enemmän kuin yhden sivun muista palveluista. Jokainen sivu on hakukone optimoitu, ja kääntää ilmaiseksi yksi maailman suosituimmista kielellä.
4.Et koskaan tee maksun meille - Ei ole jäsenmaksua ja meidän komission kerätään muodossa talletusta vieras. Et koskaan tee maksun meille. Olet turvallisuus luottokortti (olemme jo validoitu kortti), ja kerätä maksamatta suoraan vieraana saapumisaika.
5.Unlimited kuvat - Vain Instant World Booking voit ominaisuus rajattomasti kuvia ilmaiseksi mainosta.
6.Arviot - Olemme osa yksi kaikkein intuitiivinen online arviointijärjestelmien vieraille. Meidän arviot järjestelmään kuuluu oma algoritmi painotus tarkistaa komponenttien, jolloin oikeudenmukaisempi perusta ranking ominaisuudet perustuvat asiakkaiden tyytyväisyyttä. Jos käytät Instant World Booking varauksestanne moottori, voit myös ominaisuus teidän asiakasarvioita omalla sivustolla.
7.Käytä omaa peruutuskäytäntöä - Käytä omaa politiikkaa, ei meidän. Jos tarvitset apua kerätä siitä vieras, kokeile valinnainen maksupalveluihin.  Maksujärjestelmät
8.2 Great tapoja saatavilla varata - Vaikka instant varaukset on paras tapa käyttää vain Instant World Booking tarjoaa täysin automatisoitu vaihtoehto pyytää vain varauksellisesti.
9.Automaattinen kalenteri-päivitykset - Käytä automaattista syötteet päivittää kalenterin vain yhdestä lähteestä tai front desk-ohjelmisto. Olemme myös järjestää alennuksia, jos haluat kokeilla yksi kanava johdon kanssa.
10.Pay-per-click advertising - Orgaaniset haku rankingissa eivät enää riitä. Maksat mitään listaa Instant World Booking. Sitten kehittää ja ylläpitää Googlen pay-per-click advertising kampanja omaisuutta, joka maksaa satoja dollareita ylläpitää itse.
11.Maksujärjestelmät - Instant World Booking tarjoaa vapaaehtoista luottokorttimaksu palveluita täydentämään online-varaukset valmiudet.  Maksujärjestelmät
12.Booking Engine Your Website - täydellinen vaihtoehto voisit lisätä ROI, jossa johtava teknologia ja edullinen varaus sivuston. Hyödynnä alan alhaisin provision osuus 1,9%, kun käytät lisävarusteena online-varaukset sivuston.
13.Paras Economics takuu - Jos käytät tällä hetkellä toisen tarjoajan huoltoa hostellissa, ota yhteyttä Instant World Booking. Takaamme, että voimme tarjota samaa tai parempaa palvelua ja parempi talous. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ottaa meihin yhteyttä ja kysyä.  Yhteyttä
14.Ilmainen online-markkinoinnin strategiaa kuuleminen - Haluatko lisätä voittojaan vähintään 20%? Voimme auttaa sinua kehittämään strategia on oikea. Huolellisesti toteutettu strategia voi olla edullinen, mutta iskevää. Jos olet uusi palvelumme, voit ajoittaa ilmainen puhelinneuvonta auttaa sinua kehittämään oikea online-markkinoinnin strategiaa. Soita tänään tai lähetä sähköpostia ajoittaa vapaa kuuleminen.  Yhteyttä

Lisää hostel tänään

Aloita ilmainen mainoksesta hostellissa (et koskaan maksa meille mitään) ja alkaa kasvaa varaukset ja voittoja johtava halpalentoyhtiö palvelun online hostellissa markkinoinnin. Lisätietoja siitä, miten voimme työskennellä hostellit, katso Hostellit - Liity.

YhteistyöohjelmatYhteistyöohjelmat

Yhteistyöohjelmat - Työskentele kanssamme

Jos omistat tai käyttää minkä tahansa sivuston, voit tulla kumppaniksi Instant World Booking. Affiliate ohjelmien avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa verkkosivuilla ansaita rahaa liikenteen.

Tarjoamme uskomaton valikoima affiliate ohjelmat valita. Parempi vielä, Instant World Booking on ainoa affiliate ohjelmat, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä. Se on oikein, ei tarvitse odottaa ja salasana kansainvälisten tukikeskusten. Ja kun se tulee yksinkertaisuus, meidän ohjelmia voidaan toteuttaa alle 10 minuutissa. Tutustu kumppaniohjelmaan demoja ja valita menetelmä, joka sopii sinulle.  Tyypit Yhteistyöohjelmat

Affiliate ohjelmat Hostelli

Suosituin kumppaniohjelmaan on mukautettu varaus moottorin oman hostellissa verkkosivuilla. Jos käytät online-varaus palvelu, voit hyödyntää meidän erittäin yksilöllisiä varaus moottori. Näin voit tallentaa varma, vahvistetut varaukset oikeus omalla sivustolla. Voit myös käyttää sitä hyväksy luottokorttia vieraille. Instant World Booking tarjoaa edullisimmin saatavissa mistään tämän palvelun.  Varaus moottori hotelli, hostelli tai B & B sivustolla

Yhteistyöohjelmat Hostel Hakemistot

Jos haluat ominaisuuden hakemistoon hostellit sivustoon, tai jo on, lisää instant varaukset valmiudet ja Instant World Booking. Ehkä olet luomassa uutta verkkosivustoa, ja haluavat matkustaa varaukset valmiudet lisäämällä hostellissa hakemistosta. Voit käyttää luettelon ominaisuuksia julkaista varaus moottorin sivustossasi. Instant World Booking tarjoaa white label ratkaisu lisätä hostellissa indeksi ja hostellissa varaukset suoraan sivustossasi. Voimme esitellä tämä ominaisuus sinulle yllättävän yksinkertainen ratkaisu, ja ilman mitään kustannuksia asiakkaalle.

Jos sinulla on jo majoitus hakemiston olennaista kyky tarjota online-varaukset suoraan sivustossasi on tehokas tapa parantaa online-palveluja ja kasvavat tulot. Vaikka olet jo tarjota joitakin tapa tehdä varauksia sivustoosi, lisäämällä uusia varaus kanavat voi lisätä huomattavasti arvo sivuston. Instant World Booking voi ymmärtää tätä arvoa sinulle lisäämällä varauksen kanava.

Lisätietoja kumppaniohjelmien, ks demoja, ja aloittaa muutamassa minuutissa.  Aloittaminen affiliate ohjelmat

Affiliate Ohjelmat Travel Service Companies

Jos olet matkatoimisto myy matkoja tai toimintaa, on matka verkkosivusto tai tehdä mitä tahansa matka konsultointi, voimme perustaa räätälöityjä kumppaniohjelmaan sinua varten. On aina uusia tapoja ansaita rahaa liikenteen sivustosi saa. Räätälöity kumppaniohjelmaan voi olla erinomainen tapa sekä lisätä liikenteen ja internet voitot. Ota yhteyttä jo tänään selville mitä räätälöityjä varaus moottorin tai kumppanuusohjelma voidaan saavuttaa sivustossasi.  Yhteyttä

Affiliate ohjelmat kaikille

Lähes kuka tahansa sivusto tehdä rahaa affiliate-ohjelmaan. Tarjoamme ainutlaatuisen uudenlaisen kumppanuusohjelmaan kutsutaan myös "Auto-Affiliate Program. Sitä kutsutaan näin, koska se on niin helppoa, kuka tahansa ilman ohjelmointikokemusta voi toteuttaa se niiden verkkosivuilla. Ei kirjautumisia tai tili lomakkeita täyttää. Kaikki mitä sinun tarvitsee vain kopioida joitakin yksinkertaisia koodi, että voimme tarjota Web-sivustosi, lisätä sähköpostiosoitteesi, ja olet valmis. Koodi paikkoja houkutteleva ja huomaamaton linkki sivustoon. Kun joku napsauttaa linkkiä käyttää palvelua varata matka, ansaitset provision.

Nopeasti perustaa linkkejä sivustosi meidän "Auto-Affiliate-ohjelmaan, katso:

Linkki Us
Lisätietoja meidän "Auto-Affiliate Program

Varaus moottorit sivustonVaraus moottori hotelli, hostelli tai B & B sivustolla - kanssa Apartment Instant Booking

Valitse parempi Varauspalvelumme oman hostellissa sivusto

Instant World Booking tarjoaa varauksen moottorin enemmän personointi verkkosivuston joustavuutta asiakastalletusten ja helpompi asennus. Tärkeintä, se on halvempaa kuin mikään varaus moottorin löydät oman hostellissa. Me jopa asentamaan sen veloituksetta. Ole hyvä ja tutustu muut varausjärjestelmät verkkosivuston sitten verrata Instant World Booking.

Vain Instant World Booking tarjoaa "Best Economics takuu". Jos harkitset toisen palvelun kanssa samanlaisia piirteitä, kerro siitä meille. Takaamme, että annamme saman (ja yleensä parempia) palvelua halvemmalla. Miksi ei lisätä voittomarginaalia tänään?

Lue lisää Hostel varaukset moottoreita ja katsoa demoja

Onko sinulla jo varaus moottorin oman hostellissa sivuilla?

Kysy nyt meidän erikoistarjouksia kun siirryt tänään kilpailevan palveluntarjoajan.  Yhteyttä

Miksi on Instant World Booking parempi valinta varaukset moottori?

Täysin integroitu, enemmän ominaisuuksia, halvemmalla, monikielinen, usean valuutan jne. ... Katso yllä olevaa linkkiä ja täydellinen luettelo ominaisuuksista ja eduista tarjoaa vain Instant World Booking. Myös tarkistaa demoja, jotka osoittavat, kuinka varaus moottori toimii sivustossasi.  Kuten myös muut hostellissa kumppanit, jos etsit tapoja parantaa investoinnin tuottoprosenttia (tuotto), meidän varaus moottori voi antaa sinulle välittömästi lisätä voittomarginaali.

Valitse Instant World Booking paitsi lisätä voittoja, mutta myös parantaa toiminnallisuutta verkkosivuilla. Tutustu demoja, niin ota yhteyttä jo tänään niin pääset alkuun. Kokeile ole velvollisuutta eikä setup kustannuksia.  Oman hostelli, ei ole parempaa varaus ratkaisua.

Kanavan hallintaKanavan hallinta - kanssa Apartment Instant Booking

Channel Manager avulla voit ladata kalenterin saatavuus yli 150 jakelua kerralla.

Hallita kalenteria vain kerran, mutta kansoittavat useita varaus sivustoja samanaikaisesti. Nyt IWB tarjoaa yhteyden yli 150 sivustoja sekä GDS, hinnaltaan edullinen. Etuna on uskomaton ajansäästöä ja mukavuutta. Kustannussäästöjä on ennennäkemätön. Voit poistaa tuntikausia työtä viikossa hallintaan kalentereita useita sivustoja.

Edut:
  • Alle 14 dollaria kuukaudessa
  • Päivittää kalenterin yli 150 myyvistä verkkosivustoista sekä GDS, hinnaltaan edullinen
  • Moninkertaistaa altistus Hotels.com, Expedia Travelocityn, Booking.com ja paljon muuta
  • Kaikki suuret Hostelling sivustoja mukana, vaikka HostelWorld.com
  • Säästä aikaa hallitsemalla kalenteriin vain kerran
Alle 14 dollaria kuukaudessa, ei ole mitään menetettävää. Miksi ei kokeilla sitä tänään? Näillä hinnoilla, monipuolinen kanavan hallinta on vihdoin saatavilla kaikille hostellit. Erinomainen hostellit ja hotellit yhtälailla IWB Channel Manager on halvin palvelu lajissaan käytettävissä missä tahansa.

Ei pitkäaikaisia ​​sitoumuksia. Ostaa niin monta kuukautta palvelua kuin haluat. Saada alennuksia kun ostat vähintään 6 kuukautta.
  Yhteyttä

Lisätietoa hostelli kanavan hallinta

Linkki UsLinkki meille Apartment Instant Booking

Onko sivusto? Link to Us

Jos sinulla on verkkosivusto, tiedät jo, että saamassa laatu ulkomailta linkkejä on avain menestykseen hakukoneiden kanssa. Niin, sinun täytyy linkkejä ja tarvitsemme yhteyksiä myös. Jos olet hostellissa, käytä palveluja, mainostaa sivustossamme, edistää sivuston, tai matkustaa kanssamme, harkitse linkin sivustoosi ApartmentInstantBooking.com. Ehkä vain meistä. Lisää linkki ja näyttää tukea. Olemme hyvin kiitollisia.

Luominen nettisivut on helpompaa kuin koskaan. Tutustu custom linkkiä muotoja ja bannereita. Lisää linkki sivustoon muutamassa minuutissa. Jopa personoida syvä linkkejä tiettyihin sivuihin sivuillamme:

Luo mukautettuja linkkejä sivustoosi

Miten ansaita rahaa Linkit

Muunna tavalliset linkit sivustosi osaksi tulojen hankintaa linkkejä. Katso sivu edellä lisää kuinka voit muuttaa tavallisen linkit affiliate linkkejä, jotka on mahdollista tehdä rahaa. Meidän "Auto Affiliate-ohjelman avulla voit lisätä sähköpostiosoitteesi tavallisen linkin. Sitten ansaita 25% provisiot kaikista asiakkaista lähetät meille. Se on helppoa, eikä ole mitään rekisteröintejä. Yksinkertaisesti luoda linkkejä, lisää sähköpostiosoitteesi ja olet valmis.

Hostel Ketjut (ryhmät)Hostel Ketjut (ryhmät)

Hostel Ketjut (ryhmät) - Työskentele kanssamme

Jos käytät tai edustaa ketju (ryhmä) ja hostellit, kyky hallita kaikkia ominaisuuksia nopeasti on erittäin tärkeää. Ketju tilinpidon avulla voit hallita kaikkia hostelli ominaisuudet yhdellä tilillä. Instant World Booking tarjoaa vertaansa vailla nopeutta ja tehokkuutta, vaikka sinulla on vain muutama hostelli. Näytä ja hallita kaikkia hostellit vain yhdestä käyttöliittymästä.

Aloita Hostel-ketjun (Group) tili

Varaus moottorit Hostel Ketjut

Toinen hyvä tapa teidän ryhmä voi työskennellä Instant World Booking on käyttää varauskeskukseemme Engine oman hostellissa verkkosivustoja. Varauspalvelumme tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia ja integraation edullinen, joka taatusti voittamaan kilpailevia palveluja. Kun Instant World Booking, voit saada hostellissa verkkosivustoja perustettu online-varaukset 24 tunnin kuluessa. Sillä ei ole väliä, jos sinulla on vain muutama hostelli, tai yli sata. Voimme asettaa sinut paremmin online-varaus ratkaisu edullisemmin sisällä vain päivän.  Yhteyttä

MatkatoimistotMatkailu palvelua yrityksiä Apartment Instant Booking

Matkatoimistot ja Matkapalvelut yrityksille - Tule meille töihin

Myy hostelliemme asiakkaille, ja ansaita provisio. Sinun ei tarvitse verkkosivuilla. Yksinkertaisesti käyttää linkkejä tarjoamme varata majoitus asiakkaille. Tai lähettää linkkejä asiakkaille. He voivat varata suoraan sivuiltamme. Käytämme kaikki varaukset ja lähettää sinulle 25% varauksen palkkioiden sinua luomaan. Kaikki meidän seurata toimintaa sähköpostiosoitteesi. Se on helppoa.

Myy hostelleja seurattavia linkkejä

ApartmentInstantBooking Linkit:    Apartment Instant Booking Kotisivu  |   Tuki  |   Ehdota hostelli  |   Etsi Hostellit  |   Hostel Arvostelut  |   Kirjoita arvostelu  |   Asiakkaiden Kirjaudu sisään  |   Tilaa uutiskirje  |   Unsubscribe   |  Liity meihin Facebookissa   |     |  Seuraa meitä Twitterissä   |     |  
Käyttämällä meidän Palvelut:    Ehdot & Olosuhteet  |   Privacy & Turvallisuuspolitiikan  |   Miten se toimii  |   Lisää Hostelli  |   Työskentele kanssamme  |   Varaus moottori   |   Kanavan hallinta   |   Yhteistyöohjelmat   |   Linkki Us   |   Maksut System   |   Property Management System   |   XML-syötteet
Instant World Booking Maailmanlaajuinen:    Halvat hotellit  |   Hostellit  |   Halvat Bed & aamiaiset